Clicky

Om os

Velkommen til Binæreoptionerinvest.dk, hjemmesiden der lærer dig alt du har brug for at vide om binære optioner!

Hjemmesiden blev stiftet tilbage i januar 2014, af Morten Kvist, som har handlet med binære optioner i mere end 5 år. 

Idag er vi hele 3 personer bag hjemmesiden, som alle sørger for at opdatere siden, samt teste nye strategier og brokers. Vi benytter hver især 3 forskellige brokers, hvilket sikre dig at de anbefalede brokers på siden, er de bedste alternativer.

Om Binæreoptionerinvest
Vores mission:

“At give folk en grundlæggende viden omkring binære optioner, og samtidig hjælpe folk med at tage de rette handelsbeslutninger.”

Siden har til formål at guide og hjælpe folk der er interesserede i at handle med binære optioner, og tilbyder ikke selv investeringer. 

Hvad end du er komplet nybegynder, eller mere erfaren trader, vil du her på hjemmesiden kunne finde viden, der helt sikkert kan gøre chance for at handle succesfuldt højere. En rigtig god start er, at tage et kig på forsiden, hvor vi hver måned opdatere med den bedste strategi til handel på binære optioner.

Vi har gjort en dyd i at teste alt fra strategier til brokers, og har sørget for kun at inkludere de ting der fungerer her på hjemmesiden! Følger du de strategier som vi anbefaler, er sandsynligheden for at tjene penge på binære optioner, væsentlig højere end hvis du ikke benytter dem.

Skulle du have nogle spørgsmål eller tilføjelser til hjemmesiden, er du meget velkommen til at kontake os her.

Det er vigtigt at understrege, at der er en risiko ved handel på binære optioner. Investér kun penge som du føler at du har råd til at tabe.

Hvad kan Binæreoptionerinvest?

Hver dag søger folk viden om at tjene penge online og vi tænkte derfor at vi kunne bidrage til nettop dette. Hvis du allerede finder emnet aktier og investering interessant, så er dette lige noget for dig. Det skal dog siges at du på ingen måde behøver erfaring med aktier, obligationer eller anden form for investering da binære optioner ikke har noget at gøre med disse tekniske former for investeringer.

Vi er langt fra guruer indenfor binære optioner, og kan egentlig ikke det store hokus pokus. Vi ved tilgengæld lige hvordan man skal handle, for at gøre chancerne for at tjene penge på binære optioner så store som muligt.

På siden kan du finde værktøjer, grafer og strategier, som helt sikkert kan være med til at give dig en bedre forståelse for, hvordan man kan tjene penge på binære optioner.

Start her!

Vi anbefaler at du ser vores film på forsiden, som viser den bedste strategi til handel på binære optioner med vores strategi. Efter du har set filmen, og lært startegien at kende, bør du tage et kig på vores oversigt over populære live grafer.

Vi ønsker dig alt held og lykke med de fremtidige handler. Smid os gerne en email, og fortæl os hvordan det er gået indtil videre!