Clicky

Alt du skal vide om binære optioner

Vil du hurtigt igang, har vi på denne side lavet en hurtig guide

Alt du skal vide om binære optioner

I denne hurtig guide vil vi forklare de forskellige hoved begreber nemlig binære optioener også kaldet “alt eller intet optioner” eller “digitale optioner” eller “fixed return options (FROs). i vil beskrive risikoen ved at handle binære optioner, som er vigtigt du er indforstået med før du giver dig i kast med handlen. Derefter vil vi så beskrive hvorfor vi anbefaler at investere i binære optioner.

Hvad er binære optioner?

Binære optioner er helt enkelt en investeringsform hvor du investere i om værdien på aktien, råvaren, valutaen eller andet vil stige eller falde i en bestemt tidsperiode. Resultatet vises med det samme, og gevinsten får du med det samme, hvor gevinsten kan være meget høje.

Modsat andre investeringsformer, så betyder binære optioner ikke at du investere dig til en andel som du så kan sælge igen og få fortjeneste på. Det er blot en forudsigelse om af værdien / aktivet (asset) stiger eller falder, og har du forudset rigtigt og får gevinst, er det din handelsplatform som udbetaler til dig.

Vælg derfor en god, pengestærk samt troværdig handelsplatform. Vi anbefaler BDSwiss som platform.

Call eller put optioner

CALL eller PUT optioner

En “call option” betyder at du får fortjeneste når aktivet stiger i pris ift. den pris du købte for ved handlens indgåelse. En “put option” er derfor modsat at når prisen falder ift. den pris du handlede for vil du få fortjeneste. Hvis prisen forholder sig neutralt, og hverken er faldet eller steget vil beløbet blive udbetalt til den handlende ved sluttidspunktet.

Er der en risiko ved binære optioner?

Ja der vil altid være en risiko for tab af dine penge ligesom når du investere i alle andre finansielle markeder. Risikoen  vides dog på forhånd idet at den handlende kun kan tabe det beløb som er investeret selvom værdien har fået et markant kursfald.

Derfor bør du handle på binære optioner

Vi har som også på forsiden listet vores 4 bedste grunde til hvorfor binære optioner er noget man bør handle med.

  1. Indtjeningsmuligheden/afkastet kan blive utrolig højt modsat aktier og andre lignende investeringer hvor indtjeningen normalvis først fremkommer efter måneder.
  2. Du kan hvis du bliver lidt professionel, leve af det her. Vi har erfaret at uerfarne handlere kan tjene ca 20- til 30.000 kr om måneden. Mere erfarene og professionelle er oppe på flere 100.ooo kr. om måneden. Nogen bruger endda kun 3 timer om ugen. Dette sker ikke for alle, og det er heller ikke alle der har evnen til at tjene mange penge på binære optioner. Det er dog en idé at få det afprøvet og se om man har en evne til at investere.
  3. Der kan tjenes penge på de mindste udsving. Det giver stadig høje afkast. Et eksempel kan være at man stadig får op imod 120 pct. ved at ens option kun har ændret sig 1 pct.
  4. Du kan investere i opadgående og nedadgående optioner.