Clicky

TR Binary Options

Vurdering:

TR Binary Options

Dansk sprogMobil appPosition

#4

TR Binary Options

TR Binary Options er en af de førende binære optioner mæglere med innovative værktøjer og løbende opdateringer. De blev grundlagt i 2011 og er altså relativt nye, men de har allerede fået positiv respons ud fra den kvalitet og service de giver.

De udbyder et godt niveau af handelsnyheder, lave minimumskrav en nylig udvidet support facilitet. Desuden har de også sikret, at så meget af denne funktionalitet som muligt er tilgængelig på deres mobile platform, til smartphones, tabletter og mobile enheder.

Platformen har fået et skandinavisk fokus, og det er nu muligt at vælge svensk som sprog, og man kan handle med den svenske krone SEK i valutahandler.

En af grundene til væksten i virksomheden er de mange værktøjer, der tilbydes til de handlende. Firmaet giver “one touch” binære optioner, der kan tilbyde højere afkast, en Optionbuilder service, som gør det muligt at sammensætte den handel man ønsker, med større fleksibilitet end andre forudindstillede binære optioner. ProTrader værktøjet er en anden forlængelse af virksomhedens forpligtelse til at hjælpe deres kunder med at være så rentabel som muligt.

TR Binary Options tilbyder desuden en gratis mobil app der er kompatibel med både iOS og Android. Mobilappen gør det muligt at fortsætte handlen overalt i verden bare man har en internetforbindelse. I modsætning til mange rivaliserende mobile apps, er TR Binary Options app ikke begrænset i form af funktioner eller funktionalitet – alt hvad man kan gøre på standard TR Binary Options hjemmesiden kan man gøre ved hjælp af den mobile app.

Min. indbetaling:

200€

Min. indsats:

25€

Max indsats:

1500€

Max afkast:

85%

Fordele

Høje afkast

Overskueligt interface

Lav minimumsindsats

Gode konto muligheder

Ulemper

Ingen dansk support

Intet dansk interface

Binære optioner

Platform og funktioner

TradeRush tilbyder den let anvendelig SpotOption platform, som gør det muligt for kunderne at placere handler hurtigt. De har et unikt stort udvalg af værktøjer til tilpasningsmuligheder. Der er mulighed for at handle med OneTouch og 60 sekunder men de har også Option Builder der giver mulighed for at skræddersy muligheder.

Med OptionBuilder kan man vælge bestemte aktiver, og bestemme præcist, hvor lang en udløbstid man vil have. Man kan vælge alt mellem 45 og 180 minutter.

OptionPro er en anden stor funktion som giver visuel repræsentation af det pågældende aktivs prisdiagram mulighed for at handle på samme skærm. De fleste andre mæglere viser ikke prisdiagrammer, når man vælger et aktiv, og de få der gør er ofte meget begrænset i hvad de kan vise. OptionPro er et af de bedste prisdiagram funktioner der er.

Jo mere man er i stand til at tilpasse sin handel erfaring, jo bedre vil overskuddet være. TR Binary Options har flere tilpasningsmuligheder funktioner end stort set alle andre binære optioner mæglere.

Udvalg af Aktiver hos TR Binary Options

Man kan handle med aktier, valutaer, råvarer og indekser hos TR Binary Options og der er mere end 85 forskellige assets at handle med. Listen med aktiver er temmelig omfattende i dét der er over 150 valutaer, råvarer, forex par og indekser.

Software:
SpotOption

Mobil version:
Ja

Korteste handel:
60 sek

Aktiver:
Valuta
Råvarer
Indekser
Aktier

Binære optioner

Ud- og indbetalinger

Det er simpelt at indsætte penge hos TR Binary Options. Det tager kun få minutter før man kan gå i gang med at handle.

TR Binary Options tager ikke gebyrer for indsættelse eller udbetaling af penge, og som almindelig kunde får man én gratis månedlig udbetaling hvorefter det koster 30$ i gebyr at udbetale. Minimumsbeløbet for udbetaling er 100$ og før man kan få pengene ind på sin konto skal man indsætte de lovpligtige dokumenter og billed ID. En typisk udbetaling tager op til 7 arbejdsdage.

Kontoer hos TR Binary Options

TR Binary Options har 5 forskellige kontotyper at vælge imellem: Mini der kræver at man Indsætter min $250 giver 20% i bonus,

Standard der kræver min $500 giver 30% i bonus.

Executive: kræver min $1000 og giver 40% bonus, hurtige hævninger, en personlig manager og en risikofri handel.

Guld kræver min $5000 og giver 50% bonus, hævninger samme dag, en dedikeret manager og fem risikofrie handler.

Platin kræver 10.000$ og som giver 75 % i bonus inkl. Alle fordelene ved de andre kontotyper samt en gratis ipad.

Indbetaling via:
Skrill
Bankoverførsel
Kreditkort

Udbetaling via:
Skrill
Bankoverførsel

Udbetalingskrav:
Fremvisning af billedlegitimation

Binære optioner

Kundeservice

TR Binary Options support er tilgængelig via 2 international numre, eller via e-mail og livechat som er tilgængelig 24/7 og giver hurtigt svar.

De har kundesupport på mere end 10 forskellige sprog, og deres ansatte er høflige og kompetente til at hjælpe med alle slags spørgsmål.

TR Binary Options tilbyder alle kunder adgang en gratis e-bog der hjælper én i gang med binære optioner og TR Binary Options hjemmeside.

De har desuden videotutorials og et omfattende udvalg af daglige webinarer.

Tlf. support:
+44 0-808-189-1458 (EN)

Adresse:
Cheshire Capital Ltd
Cavell House Stannard Place
Srispins Rd
Norwich, NR3 1YE
United Kingdom

Live chat
24/7

Sociale medier:
Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar