Clicky

Stockpair

Vurdering:

Stockpair

Dansk sprogMobil appPosition

#7

Stockpair

Stockpair var det første firma til at tilbyde handel med pair options, siden har andre kopieret den succesfulde og populære ide. Deres hjemmeside er tilgængelig på 11 forskellige sprog som fx engelsk, fransk, italiensk, spansk, hollandsk og tysk, men ikke dansk.

Stockpair er en sikker og pålidelig mægler, som lever op til flere forskellige regulativer og de er desuden registreret hos en række regulatoriske myndigheder i flere lande, så sikkerheden må siges at være i top.

De forpligter sig til at passe på deres klienters penge idet hver klient er berettiget til beskyttelse fra ICF (Investment Compensation Fund) hvor op til 20,000€ kan kompenseres.

Deres platform er proprietær og udviklet af dem selv med patent derpå. (De vandt en pris for ’årets platform’ i 2014 fra dailyforex.com)

De tilbyder meget højt udbytte og man kan vælge et fastlagt udløbstidspunkt på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af dagen. Så i stedet for bare at kunne vælge imellem udløbstidspunkter der er tilgængelige på platformen, kan man selv vælge sit ønskede udløbstidspunkt. Det giver fordele i forhold til udførelsen af sine egne strategier og muligheder for mere individualisering.

Min. indbetaling:

250$

Min. indsats:

20$

Max indsats:

20.000$

Max afkast:

85%

Fordele

Høje afkast

God undervisning i handel

God support

Overskueligt interface

Ulemper

Ingen demo account

Ingen dansk support

Høj minimumsindsats

Høj minimumsindskud

Binære optioner

Platform og funktioner

Stockpair leverer et enkelt handelsvindue, der fokuserer på én handel, i modsætning til fx at jonglere med flere positioner.

Både binære optioner og par er tilgængelige via faner. Listen over aktiver er derefter opført nedenunder på en klar og brugervenlig måde. Under handelspilene er der en prisgraf, og derefter en “sentinent” bar, som angiver den måde, handlende mistænker prisen vil bevæge sig.

I højre side kan man følge med i hvordan det går med sine nuværende handler. Udbetalinger og udløbstider fremgår meget klart og det er en simpel overskuelig interface at bruge.

Siden drives af et team bestående af tekniske folk, risiko styrende personale og fagfolk inden for investering. Platformen er designet til at tilbyde et handelsmiljø der er nemt at forstå og let tilgængeligt. Stockpair tilbyder handelsværktøjer til mobiler, smartphones og tablets. Og de fortsætter med at udvikle deres tilbud.

Som features tilbydes early closure (tidlig lukning) hvor det er muligt at sælge før den oprindelige udløbstid. Tradecontrol gør det muligt at undgå store tab og sikre at handler ikke løber løb.

Cash back er en bonus af gratis penge man modtager fra Stockpair for hver gang man omsætter for et givent beløb, uanset om man har tjent på handlen eller ej.

Som navnet Stockpair også indikerer, er det muligt at handle med Pair option. Det betyder at man kan spekulerer i hvilken af to aktieselskaber der klarer sig bedst inden for et bestemt tidspunkt.

Det er en alternativ metode til binære optioner. Begge metoder er binære; altså de har begge put eller call muligheden. Par optioner kan være mere forudsigelige hvorimod traditionel binær options handel byder på flere måder at få profit og flere kombinationsmuligheder.

Hvis man vælger at handle med par optioner (Stockpair har også almindelig binær optioner) skal man vælge to aktiver, og målet er så at bestemme hvilken af de to der vil klare sig bedst inden for et specifikt udløbstidspunkt. Ved denne type handel kan man tjene op til 350%; jo højere profitmargin, jo

Udvalg af Aktiver

StockPair har en af de bredeste klasser af aktiver idét de tilbyder over 150 forskellige aktiver at handle med. De har 112 aktiver, 11 valutaer, 8 indekser, 89 aktier og 4 råvarer. Deres udløbstider strækker sig fra 60 sekunder til et par minutter til dage eller få måneder.

Software:
Stockpairs egen

Mobil version:
Ja

Korteste handel:
60 sek

Aktiver:
Valuta
Råvarer
Indekser
Aktier

Binære optioner

Stockpair – Udbetalinger og indbetalinger

Stockpair tilbyder fremragende udbetalinger, der er omkring 5-10% højere end hos de fleste mæglere. Dette adskiller dem absolut og gør det muligt at foretage et højere afkast af sin investering. Det er muligt at få 82% i udbytte for par options handel, og 80 % i udbytte for et succesfuld call/put option.

Det er muligt at handle fra mobiltelefon, man skal bare gå ind hjemmesiden via mobilen og følge instrukserne. Handlende har adgang til mobile handelsapps til iPhone, iPad og Android-enheder.

Stockpair har en handelssimulator, som viser hele handelsprocessen på StockPair platformen via video. Derudover er der en ’sentiment’ bar, som viser de handlendes engagement ift. et aktiv og som kan give et fingerpeg om hvorvidt aktivet vil stige eller falde baseret på efterspørgslen.

StockPair har fine bankmuligheder og der er ikke problemer forbundet med at indsætte eller hæve penge. Siden kræver indsendelse af de sædvanlige lovpligtige dokumenter, inden hævning er mulig. Mindstebeløbet for investering er 20€, hvilket er noget lavere end branchestandarden.

Det er muligt at benytte sig af kreditkort, bank wires, eller E-payments som fx Moneybookers eller CashU. Mindstebeløbet for indbetaling afhænger af kontotypen; den mest basale Sølv konto kræver kun 200$ i minimum indbetaling.

Der er ikke nogen begrænsning på udbetaling og Stockpair hævder at behandle anmodningen inden for 48 timer, derefter tager det endnu en dag eller to for den modtagende part (fx banken) når at behandle det i deres ende.

Indbetaling via:
Skrill
Bankoverførsel
Kreditkort

Udbetaling via:
Skrill
Kreditkort

Udbetalingskrav:
Fremvisning af billedlegitimation

Binære optioner

Kontoer hos Stockpair

Ved at indsætte minimum 500€ modtager man en bonus på 25% af beløbet. Det er muligt at blive opgraderet til 4 forskellige VIP typer:

  • Sølv
  • Guld
  • Patin
  • VIP

For at blive sølv kunde kræves det at man indsætter 1000€ og så modtager man et ugentligt trading tip, separat træning i strategier og ’trade control’.

Gold kunder får endnu mere hjælp fra erfarne optionshandlere, handelsindikatorer og 1 % i Cash back; for at blive guldkunde skal man indsætte 5000€.

Hvis man indsætter 20.000€ får man 2% i Cash back på op til 150.000€ om måneden.

Som VIP kunde af højeste grad kræves det 50.000€ og så får man alle fordele de andre også har, og hele 3 % i cash back, plus muligheden for at handle for 5000$ pr handel.

Som guld, platin eller VIP kunde slipper man for at betale for udbetaling; sølv kunder skal give 25$.

Kundeservice

StockPairs kundeservice er tilgængelig 12 timer og dagen, 5 dage om ugen via 11 internationale numre- på fx engelsk, fransk, italiensk og spansk, eller via e-mail. De tilbyder ikke dansk telefon support på nuværende tidspunkt. Deres Live chat service er meget hurtig og høflig, selv om det kræver at man udfylder en form, som omfatter e-mail og telefonnummer, inden man kan få hjælp via livechatten.

StockPair tilbyder en demokonto der giver mulighed for at investere med ’værdiløse’ penge, før man begynder at handle med rigtige penge. Det er en smart måde at lære systemerne at kende på; det kræver bare at man indsætter 500€ for at få adgang til en demokonto.

StockPair er blevet en af de sikreste og mest betroede mæglere pga. en række årsager. Udover at være CySEC reguleret, har de et særdeles godt ry blandt binære options handlende i online forums og communities, og man hører sjældent noget dårligt om dem. De behandler udbetalinger hurtigt og giver nogle af de højeste udbetalinger i branchen.

Tlf. support:
+44 2033181649 (EN)

Adresse:
Ukendt

Live chat
24/7

Sociale medier:
Facebook
Twitter

Skriv en kommentar