Clicky

RBOptions

Vurdering:

RBOptions

Dansk sprogMobil appPosition

#6

RBOptions

RBOptions.com gør et godt første indtryk. Virksomheden, der har base i Canada, har vundet priser i 2013 priser for “Bedste kundeservice” og “Best Binary Education Program”.

De præsenterer ikke kun deres ansattes navne og e-mail adresser, men giver også fuld Bios for de mere højtstående medlemmer, der starter med chefen for Trading. Det er en fin detalje, da de fleste mæglere i branchen har svært ved at præsentere deres kontorer og langt mindre navnene på deres ledende medarbejdere. De giver en-til-én coaching for nye konti, omfattende undervisningsmateriale, og en gratis demo konto.

Alt på hjemmesiden og platformen er godt kategoriseret. Man har nem adgang til support, uddannelse, markedsanalyse og handelsplatformen er nem at bruge. Farverne er rare og behageligt at se på. Der er ikke mulighed for at vælge et foretrukket sprog på sitet!

Min. indbetaling:

250$

Min. indsats:

5$

Max indsats:

1000€

Max afkast:

90%

Fordele

Høje afkast

Overskueligt interface

Hurtige udbetalinger

Mange mulige handler

Ulemper

Kun handel med € og $

Høj minimumsindsats

Ingen dansk support

Binære optioner

Platform og funktioner

Ligesom ca. 70% af alle andre mæglere benytter RBOption sig af SpotOption platformen der levere fuld gennemsigtighed i forhold til prissætning, samt hurtig ordreafvikling. Formaterne er velkendte og nemme at bruge, og ingen downloads er nødvendige. Desuden er mobilhandel understøttet.

Man kan vælge imellem traditionel binæroptions handel, Pairs, langsigtet, kortsigtet og touch-muligheder.

Udløbstiderne varierer fra 60 sekunder, 15 minutter eller op til 1 år, og giver muligheden for at tilpasse handelen og ændre udløbstiden med OptionBuilder, men de fleste udløbstider spænder fra 15 minutter og op til flere timer.

Man kan også vælge, ugentlige, månedlige eller årlige udløbstider. Deres kortsigtede udløbstider spænder fra 60 og op til 300 sekunder.

Der er også en funktion der giver mulighed for at annullere en handel , men hvis man annullerer mere end 20% af sine handler anses det som misbrug og et eventuelt overskud vil blive afkaldt.

Udover handelen med par og annulleringsfunktionen er der ikke nogen andre specielle værktøjer eller frynsegoder for standard kontohavere. Som VIP vil man dog modtage signaler og mere. Jo højere en indbetaling er jo flere frynsegoder vil der være tilgængelige. Den mindste handel størrelse er kun 5 dollars / euro med et minimum indskud på $ 500, som er ret høj.

Kortsigtede muligheder, som 60-sekunders Options har en udløbstid på mellem tredive sekunder og to minutter. Ved at være lidt smart, kan man hurtigt samle en række vellykkede kortsigtede handler, der kan lave en pæn fortjeneste over tid.

One Touchs optionhandel giver dig mulighed for at lave en handel baseret på, om man mener et bestemt aktiv vil ramme målet indenfor udløbet tid. Man vælger det antal af enheder man ønsker at købe, og klikker på knappen ’anvend’ baseret på et bud på om prisen nå at ramme det fastsatte mål inden udløbstiden.

Pair gør det muligt at sætte to aktiver mod hinanden baseret på deres præstationer. Alt man skal gøre er at vælge, hvilken aktiv man tror vil klare sig bedre.

Med den nye FX / CFD indstilling kan man handle enten valuta eller råvarer fra ét handel vindue og handle baseret på, om man mener, at prisen på et aktiv vil gå op eller ned.

Udvalg af aktiver hos RBOptions

RBOptions antallet af aktiver er 71 og de dækker alle de store valutapar. De tilbyder handel med 17 aktier, 13 valutapar, 6 råvarer og 19 indekser.

Software:
SpotOption

Mobil version:
Ja

Korteste handel:
60 sek

Aktiver:
Valuta
Råvarer
Indekser
Aktier

Binære optioner

RBOption og banking

Udbetalinger tager 3 til 7 dage for indehavere af en Silver konto. For enhver med en VIP-konto er man garanteret at modtage sine penge inden for 24 timer, såfremt anmodningen blev indgivet inden kl 11:00 dansk tid.

Det mindste udbetalings beløb er 100$. Man får to gratis hævninger hver måned og yderligere udbetalinger koster 30 . Der er ingen gebyrer eller provision for at købe optioner.

RBOptions kræver bevis for identifikation og adresse før de tillader udbetalinger, eftersom de overholder de lovgivningsmæssige krav der skal sikre anti-hvidvaskning.

Minimum indbetaling er 500 dollar, euro eller tilsvarende, og indbetaling kan foregå via Skrill, CC, betalingskort og bankoverførsel.

Man kan indsætte med kreditkort fra MasterCard, Visa, Discover, American Express og Diners Club eller betalingskort fra JCB, CartaSi, Bleue, Maestro og Visa, Skrills e-wallet og bank wire trasfrers. Det maksimale indskudsbeløb ved brug af kreditkort er på $10.000, som er langt højere end med de konkurrerende metoder.

Medlemmer, der har fået deres konti verificeret kan benytte sig af samme dags udbetalings behandling. Penge vil blive udbetalt via den samme kanal som oprindeligt brugt til at indbetale fra.

Konti hos RBOptions

RBOption har fire forskellige konto typer.

Sølv kontoen kræver et indskud på minimum 250 og giver en velkomst bonus på 25% af første indbetaling, som bliver krediteret til kontoen, men som ikke kan udbetales før handelskravet er opfyldt.

Ud over 24/7 kundeservice, har man adgang til læringsværktøjer, herunder en e-bog, en ubegrænset demo-konto hvor man kan øve handel gratis, og daglige markedsanalyser, der giver vigtige oplysninger om tendenser og begivenheder der kan hjælpe én med at træffe bedre handelsbeslutninger.

For at gå en Guld konto kræver det et minimum indskud på 2500$ og her får man ekstra tjenester som fx daglige signaler og 24-timers behandling af udbetalinger ti. Den første indbetaling giver en 50% velkomstbonus samt op til $250 i RBO belønninger.

En Broker-konto kræver, at man indsætter minimum 10.000$ som så giver adgang til en komplet vifte af tjenester, herunder en dedikeret 24/7 senior mægler der hjælper med at administrere kontoen, gratis handelssignaler på de største handel arrangementer hver måned, en succesrate på 75% og fuld penge-management services. Man har ret til en 80% velkomstbonus på den første indbetaling, og så meget som 2.000$ i RBO belønninger.

VIP-kontoen kræver minimum 100.000$ og giver adgang til et komplet sæt af mægler-tjenester samt op til 150% velkomstbonus på den første indbetaling, og så meget som $ 10.000 i RBO belønninger. Derudover kan man benytte sig af gratis månedlige webinars udført af RBOptions senior binære-optionsmæglere og ekspert analytikere og man bliver indskrevet i et VIP mentorskab program, hvor man vil blive tildelt en dedikeret 24/7 senior mægler der lærer fra sig.

Indbetaling via:
Skrill
Bankoverførsel
Kreditkort

Udbetaling via:
Skrill
Bankoverførsel

Udbetalingskrav:
Fremvisning af billedlegitimation

Binære optioner

Kundeservice

RBOption tilbyder levende kundeservice 24/7 via live chat, e-mail og telefon (gratis i 7 lande). Deres e-mails er inddelt efter hvilken afdeling man vil have fat i hvilket optimerer kontakten.

Der er mulighed for en-til-en træning, adgang til gratis e-bøger, videoer og webinars.

RBOptions bonusser

RBOptions tilbyder bonusser fra 25% op til 150% afhængigt af din konto. Man er nødt til at generere en volumen på 20 x (Bonus + første depositum) til at opfylde de vilkår og betingelser for bonussen, før man kan hæve sine penge. Eftersom at RBOptions giver mulighed for at annullere handler inden udløbstid kan ingen aflyst handel regnes som omsætning.

Bonusser kræver, at man generere et volumen på 20 gange (bonus + indledende depositum) og spænder fra 25% op til 150% afhængigt af din VIP konto.

Tlf. support:
44-20-3807-0476 (EN)

Adresse:
Zulutoys LTD (ejer),
159 Kenmore Avenue,
Harrow, HA3 8PB
United Kingdom

Live chat
Ingen

Skriv en kommentar