Clicky

OptionTime

Optiontime er ikke længere aktive. Alle handlende hos Optiontime er blevet flyttet hen til Topoption.

OptionTime er et forholdsvist nyt binær options firma der først blev grundlagt i 2013. De blev dannet af Safecap som er et respekteret firma med høj sikkerhed. De udbyder en unik let anvendelig platform der er specielt bygget til at appellere til handlende på alle niveauer idét den tilbyder uerfarne handlende og de der kun har en grundlæggende forståelse for handel adgang til kontomanagere og et handels akademi. De mere erfarne handlende vil finde de avancerede værktøjer og analytiske redskaber og High yield muligheder meget attraktive. Udover dette udbydes et yderst kompetent support team. De er ansvarsfulde og stærkt reguleret, godkendt af stort set alle regulatorer .

Platform

OptionTime er den første mægler til at bruge den såkaldte Keystone Trading Platform. Den er fyldt med features og meget brugervenlig. OptionTime Platform blev bygget af Safecap til at være en forbedring af den populære SpotOption platform, som de fleste mæglere bruger. Den største fordel Keystone platformen har over de andre platforme er de over 30 tekniske indikatorer til overlay på hitlisterne.

Selvom det er en ny type af platform, tilbyder den unikke værktøjer som mange andre handelsplatforme mangler. Fx har handlende adgang til tekniske indikatorer som Bollinger Bands, Fibonacci, MACD eller RSI kombineret med deres handelsstrategier. De tilbyder også tidsregulerende features som ”Buy Me Out” eller ”Rollover”.

Features

ProMaster tillader handlende at flette teknisk analyse i binære optioner ved at udbyde meget analytiske diagrammer. Handlende kan bruge forskellige teknikker, såsom MACD, Relative Strength Index (RSI), Fibonacci Retracement eller Bollinger Bands til at hjælpe dem med deres handel strategier. Touch In Time instrumentet er et kraftfuldt værktøj, der kan være en fordel i et volatilt marked. Ideen til dette er ligetil; mæglere tildeler et prismål og det valgte aktiv skal derpå være lig med eller overstige den tildelte værdi i løbet af sin handel tid.

OptionTime tilbyder tre andre gode værktøjer; Buy Me Out indstilling, Rollover og Double Up. Buy Me out værktøjet minimerer risikoen ved at give mulighed for at blive købt ud af sin handelen, mens det stadig er aktiv. Dette er tilgængelig på alle større aktiver, indtil en time, før de udløber. Den Rollover er tilgængelig på nogle aktiver, og giver muligheden for at udskyde udløbstiden og derpå potentielt øge udbetalingen ved at tilføje en stigning på din oprindelige investering beløb med 30%. En Double Up giver mulighed for at fordoble investeringsbeløbet midt i handelen, hvilket giver en meget attraktiv forrentning af succesfulde handler.

  • Classic Time

Den almindelige form hvor man blot skal beslutte om prisen vil gå stige eller falde. (Call/Put).

  • Pro Master

Kombinerer teknisk analyse og binær handel med adgang til talrige tekniske indikatorer.

  • Speed Trading

Hurtig hastigheds handels aktion, hvor man kan vælge imellem 60 sekunder, 90 sekunder and 120 sekunders udløbsperiode.

  • One Touch

Her skal man vælge en prismålsætning, og hvis ens forudsigelse går i opfyldelse kan man tjene op til 500%. Det er et alt eller intet bet.

  • Touch in Time

Minder om OneTouch med den forskel at prisen skal ’røre ved’ eller passere et fastsat niveau inden or den definerede udløbsperiode.

VIP:

TradeOption udbyder 3 forskellige typer konti.  Premium kræver et minimums indskud på 100$ og giver en bonus på op til 250$, konto manager, ebookguide og en times 1til1 introduktion til platformen. Royal kræver et minimum indskud på 1000$ og giver en bonus på op til 500$, konto manager, ebook guides, 3 timers 1til1 træning hver måned

Exclusive kræver et minimum indskud på 5000$ og giver en bonus på op til 2500$, en specialist konto manager, Ebook guides, ubegrænset 1til1 træning, assistance og adgang til eksklusive handels rapporter og sms signaler.

Bank

Handlende kan indsætte via Visa, MasterCard, Skrill, Neteller og WebMoney. Kredit- og betalingskort vil give øjeblikkelig adgang, mens elektroniske betalinger og Fast Bank Transfer kan tage op til 2 arbejdsdage om at blive behandlet. Den mindste indbetaling er sat til $100, hvilket er lavt og tilgængeligt.

Godkendelse for udbetaling tager 48 timer (dog kun 24 timer for VIP-konti), og når det er godkendt, vil pengene blive sendt til den samme bank, kreditkort eller en anden kilde, der blev brugt til at indbetale på kontoen. Det tager ikke mere end allerhøjest 7 hverdage. Der er ingen gebyrer, men det mindste man kan trække fra kortene er $ 10. Bankoverførsler kræver en tilbagetrækning beløb på $ 100 minimum og der er ingen nedre grænse for tilbagetrækning via e-wallets.

Kundeservice

De supporttjenester, der tilbydes på OptionTime er meget tilgængelige og omfattende. De tilbyder support på engelsk, spansk, fransk, italiensk, tysk og russisk, selv om de kun tilbyder driftsregnskaber i USD, GBP og EUR.

Man kan få fat på supportteamene via e-mail, telefon og deres LiveChat tjenester. Via e-mail kan det tage op til 48 timer for at modtage et svar. Deres telefontjenester er en af de mest omfattende idet de tilbyder gratis og Local-Rate telefonnumre til en række af deres populære områder. LiveChat tjenesterne er tilgængelige 24/5 (hverdage), og dette team er også kompetent til at håndtere de fleste spørgsmål.

Det er værd at bide mærke i deres uddannelsescenter, de forskellige kontomanagere og den 1-til-1 træning, der tilbydes af OptionTime. Deres læringscenter er omfattende, og indeholder afsnit om markedsindikatorer og terminologi. Det giver også adgang til et videobibliotek der spænder fra grundlæggende til videregående kurser, og regelmæssige webinars. Kontomanagere er ved hånden på alle tidspunkter for at hjælpe med, og 1-mod-1 træning er en virkelig værdifuld ressource.

Aktiver

Aktivindekset tilbyder et noget lavere udvalg med hensyn til antallet af samlede aktiver; de har 17 aktier, 13 valutapar, 8 råvarer og 16 indekser.

Skriv en kommentar