Clicky

Option888

Option888

Vurdering:

Option888

Dansk sprogMobil appPosition

#13

Option888

Option 888 er et relativt nyt firma; det startede først op i oktober 2014 men er allerede blevet blandt de mest populære sites i Skandinavien. De har på kort tid fået manifesteret sig selv som et troværdig og respekteret site.

Antallet af aktiver

Platformen er meget let at bruge, let at finde rundt i og med et simpelt design. Det er muligt at følge flere handelsvinduer samtidigt; som standard vises fire vinduer på én gang der hver især viser pris, udløbstid, udbytte og den nyeste prisgraf for de valgte aktiver. Det kan næsten ikke gøres nemmere. Der er 30 valutapar, 27 indekser og 20 slags råvarer.

Min. indbetaling:

200€

Min. indsats:

25€

Max indsats:

1500€

Max afkast:

85%

Fordele

Høje afkast

Overskueligt interface

Gode bonusser

Ulemper

Ringe support

Høj minimums deposit

Binære optioner

Platform og funktioner

Platformen tilbyder fire former for options:

  • Digital
  • Touch
  • Range
  • Turbo.

Digital er de traditionelle High/Low optioner hvor det handler om at vurdere om aktivet stiger eller falder i pris.

Touch handler om at aktivet når at ’røre’ en hvis værdi, mindst én gang inden udløbstid (One Touch) eller varieret (Touch Option).

Range er interval eller boundary og her spår man om aktivet bliver inden for en bestemt grænse. Ikke mange firmaer tilbyder Range som mulighed, men det kan være relevant i et flat market.

Og Turbo er, (overraskende nok) meget kortfristede handler med en udløbstid på 30 sek, 45 sek eller 5 minutter.

Udløbstiderne hos Option888 er værd at nævne, da de ikke kun tilbyder de sædvanlige kortfristede variationer men også meget længere udløbstider på helt op til 2 måneder. Det giver muligheder hvis man ønsker at lave langsigtede værdivurderinger.

Option888 tilbyder nogle unikke værktøjer der ikke altid er at finde blandt binære options mæglere, som fx ”Close” der tillader at man kan sælge sin option for lidt mindre end man købte det for, hvis det ser ugunstigt ud, for at minimere tab. Man kan også minimere sine tab ved at benytte ”Extend!” featuren der tillader at man kan rykke, forlænge udløbstiden på en løbende handel.

Der er et forståelses-diagram over handlende på hjemmesiden som informerer om hvordan handler handlende placerer deres handler på de større valutapar; dette giver en god overordet indsigt.

Ekstra services hos Option888

Udover en brugervenligt nem platform er siden behjælpelig for nybegyndere. Handlede har adgang til introduktionsvideoer og træningsvideoer i forskellige niveauer (både til novicer og sværvægtere).

Der kan også downloades en gratis e-bog fra hjemmesiden, om hvordan man handler med binære optioner: et godt udgangspunkt for nye handlende.

Option888 har også en dedikeret smartphone app der kan downloades både via iTunes og Googles play store. Det gør det muligt at handle på farten.

Software:
Techfinancials

Mobil version:
Ja

Korteste handel:
60 sek

Aktiver:
Valuta
Råvarer
Indekser
Aktier

Binære optioner

Banking hos Option888

Minimums beløbet for indsætning er 250$ som er meget standard for industrien. Det laveste investeringsbeløb er 10$ mens man maksimalt kan investere 10.000$.

Deres banktjenester er ekstremt hurtige, nemme og gebyrsfri. Det er her deres fokus er. Option888 understøtter følgende betalingsmetoder: Visa, MasterCard, Maestro, Visa Elektron, Bank Wire, Skrill MoneyBookers, iDeal, Ukash, Paysafe Card, Sofort og Trustly.

Et af Option888s hovedmål er at være hurtigst når det kommer til udbetalinger, og det er også mht. deres super hurtige udbetalingstider at de for alvor adskiller sig fra konkurrenterne.

På deres hjemmeside påstår option888 at ”Alle udbetalinger, der foretages før kl. 18:00 CET godkendes og ekspederes samme dag”. Det er en dristigt forpligtelse der sikrer at klienterne ikke oplever forsinkelse udover dem pålagt fra banken. Eftersom udbetaling er et af de områder handlende ofte klager over er det bemærkelsesværdigt at option888 anerkender det som et potentielt problemområde og aktivt forbedrer servicen.

Inden udbetaling er der en række dokumenter der skal indsendes og godkendes, men dette er også sædvanlig procedure.

Det mindste beløb man kan få udbetalt er og der er ingen gebyrer forbundet hermed. Udbetalinger kan se til kreditkort, wire bank transfer eller checks.

Indbetaling via:
Bankoverførsel
Kreditkort
Skrill Moneybookers
iDeal
Sofort
Trustly
Ukash

Udbetaling via:
Bankoverførsel
Kreditkort

Udbetalingskrav:
Fremvisning af billedlegitimation

Binære optioner

Kundeservice

Option888 er grundlagt i Sverige og Tyskland, og hjemmesidens understøttende sprog afspejler dette: dansk, svensk, norsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, hollandsk og selvfølgelig engelsk er mulighederne.

Det er dog ikke fuldstændigt korrekte sprog, den danske hjemmeside har fx flere sproglige fejl der fjerner lidt af troværdigheden. Det er også muligt at bruge mange lokale valutaer, fx DKK.

Kundeservicen, hvor man kan få support fra rigtige mæglere, foregår på 7 sprog og kan tilgås via mail, livechat, telefon, Skype, Facebook eller Twitter.

VIP fordele og bonusser

Ved et startindskud på 250€ eller højere bliver man belønnet med en velkomstbonus på 100%.

Aktive handlende kan modtage skræddersyede bonusser og promotionel materiale, og aktive handlende der indsætter store beløber bliver belønnet med VIP status som indebærer invitationer til speciale events, højere afkast og en personlig mægler. Der er også belønninger til de der sørger for nye klienter.

Tlf. support:
+441491352070 (EN)

Adresse:
13 Novasage Chambers, Level 2
CCCS Building
Beach Road, Apia
Samoa

Live chat
24/7

Sociale medier:
Facebook
Twitter
Linkedin

Skriv en kommentar