Clicky

GToptions anmeldelse

Vurdering:

GToptions

Dansk sprogMobil appPosition

#10

startafbroker

GToptions er grundlagt i 2011 ejes og administreres af Trading Ltd. På trods af dets relativt unge alder af, har GToptions formået at samle en loyal kundekreds på grund af deres ekstraordinære høje afkast på 70% til 90%, som de tilbyder for en vellykket handel.

De er et selskab der prioriterer detaljer og går op at give et godt førstehåndsindtryk. En anden faktor, som gjorde GToptions populære blandt mange handlende er det store repertoire af underliggende aktiver, som de tilbyder deres kunder at handle med.

I øjeblikket har GToptions over 70 typer af aktiver på tilbud. Selvom GToptions måske ikke den største binære optioner mægler, har de oplevet non-stop vækst de sidste par år, som betyder, at de har gjort noget rigtigt.

En af de bedste fordele omkring GToptions er deres flersprogede handelsplatform, der understøtter 7 forskellige sprog.
GToptions er en pålidelig og betroet binæreoptionsmægler, der tilbyder i en innovativ handelsstil kendt som Follow Me, men som også tillader handlende der er bosat i og uden for USA.

GToptions tager en meget ansvarlig holdning til handel og prøver ikke at udnytte handlendes stærke følelser og tvinge dem til grådige og tåbelige handelsbeslutninger, der vil koste dem penge

Hjemmesiden er oversat til 7 sprog, det har en masse tutorials og velstruktureret information, er Demo konti til rådighed, amerikanske kunder accepteres, og den nye SpotOption platform fungerer næsten fejlfrit, – det er så brugervenligt som det kan blive.

Min. indbetaling:

200€

Min. indsats:

25€

Max indsats:

1500€

Max afkast:

85%

Fordele

Høje afkast

Overskueligt interface

En mobil app

Ulemper

Kun handel med € og $

Høj minimumsindsats

Ikke reguleret af CySec

Binære optioner

Platform og funktioner

GToptions bruger den velkendte SpotOption handelsplatform, som er en højkvalitetsplatform mange handlende er bekendt med og bruger i forvejen.

Det er nemt og hurtigt at handle med GTOPtions. GToptions tilbyder en skarp og frisk handelsplatform der gør det visuelt tiltrækkende for handlende når man navigerer og placere investeringer. GToptions tilbyder udover web-baseret browsing også handel via mobil og 6 forskellige stilarter af handel.

Der er en Follow-Me handelsstil, som GToptions er den første mægler til at tilbyde, hvor handlende kan kopiere de handler som de øverste handlende udfører. Det er en stor fordel, især for nybegyndere der endnu ikke kender meget til branchen.

De andre handelformer tilbudt er som følger:

  • Klassiske muligheder
  • Par
  • Langsigtet
  • 60 sekunder
  • OneTouch

Minimum indskud er gennemsnitligt på $ 250 og mindste handelsbeløb er på $ 5.

Softwaren er nem at benytte og det tager ikke mange minutter at lære at hvordan man gennemfører en handel. Meta Chart systemet kan være lidt mere advanceret, men man kan altid bede om hjælp via live chatten.

Udvalg af Aktiver

Med 71 underliggende aktiver fordelt på aktier, indekser valutaer og råvarer er der rigeligt at vælge imellem. Deres platform omfatter 13 valutapar, 27 aktier, 24 indekser, 7 råvarer og 7 Pairs.

Udløbstiderne er de sædvanlige, der spænder fra 60 sekunder til End-of-the-day, men også langsigtede muligheder, der udløber ved udgangen af året.

Software:
SpotOption

Mobil version:
Ja

Korteste handel:
60 sek

Aktiver:
Valuta
Råvarer
Indekser
Aktier

Binære optioner

Kontier og bonusser hos GToptions

Kontier og bonusser hos GTOptions

GToptions tilbyder et par forskellige bonusser. Hvis man indbetaler inden for 24 timer efter man har registreret, kan man modtage en bonus på 5%. Man kan også få en match bonus på op til 50%.

Hvad der er virkelig imponerende ved GToptions er ikke kun de bonusser, de tilbyder, men også deres fantastiske åbenhed vedrørende disse bonusser. De fleste mæglere vil forsøge at sælge bonusser, som om de er frie cash. Men match bonus er næsten altid fastlåst på kontoen, indtil man når en vis omsætningsvolumen. GToptions er en af de få mæglere der faktisk spiller med åbne kort på deres side, og forklarer, at gearing er formålet med de bonusser.

Denne mægler går så vidt som til åbent at indrømme, at man kan tabe penge hurtigere, ligesom man kan profitere hurtigere. Udsagn som disse bygger tillid hurtigere end noget andet. Ærlighed er en sjælden og dyrebar kvalitet i en branche der desværre har mange svindlere.

GToptions tilbyder tre typer af konti, hver passer til kundens forskellige behov: Mini-kontoen er bedst til den nye handlende der bare aorsøge at få en fornemmelse af markedet; Klassisk- kontoen er for den seriøse investor og Guld-kontoen passer til den erfarne professionel, der ved, hvordan man skal håndtere markedets uro.

En masse tutorials og videoer er tilgængelige gratis på deres hjemmeside, men for nogle af de avancerede lektioner bliver man nødt til at åbne og finansiere en konto. Som en del af deres uddannelse materiale tilbyder de en gratis e-bog og en demo-konto; dog er Demokontoen kun tilgængelig, hvis man indbetaler.

Indbetaling via:
Visa
Mastercard
Bankoverførsel
Skrill Moneybookers

Udbetaling via:
Bankoverførsel
Skrill Moneybookers
Kreditkort

Udbetalingskrav:
Fremvisning af billedlegitimation

Binære optioner

Banking hos GToptions

Der er ingen minimum udbetalingsbeløb nævnt i GToptions FAQ og der er heller ingen særlige begrænsninger, når det kommer til at udbetaling.

Som sædvanlig skal identifikationspapirer indsendes og så vil der gå op til 3 arbejdsdage efter at anmodningen er blevet behandlet, før pengene er tilgængelige. Dette gælder for kreditkort og bankoverførsler, men hvis man bruger deres tredje mulighed (Moneybookers), kommer pengene ind på kontoen indenfor 2 timer efter din udbetaling er blevet behandlet (normalt 1 dag).

Den mindste indbetaling er $ 250 og kan gøres ved hjælp 49 forskellige metoder, herunder naturligvis de sædvanlige kredit / hævekort og bankoverførsler, men også mange e-wallets.

Udbetalinger er temmelig hurtige og ikke pålagt enorme men den bonus, der kan være 50% og endda 100% har et højt omsætningkrav, som man bør være opmærksom på.

Undervisning og kundeservice

En anden ting, der sætter GToptions over de fleste af de binære options mæglere i branchen er, at de tilbyder support døgnet rundt, 7 dage om ugen. Derudover har de også flersprogede kundeservice på fransk og russisk samt selvfølgelig engelsk. GTOptions tilbyder overlegen kundeservice, uanset hvor i verden man bor, i form af live chat, e-mail, fax og telefon. Man får hjælp med det samme og vejledningen er god. Efter at man har oprettet en konto bliver man ringet op fra GTOption og vejledt til de bedste tilbud og service.

Når man har åbnet en almindelig konto, kan man tale med kundeserviceteamet og anmode om, at de ændrer status på kontoen til demo status.

Herefter har man to uger til at øve handel uden risiko eller forpligtelse. Det ville være bedre med en ubegrænset demokonto, men det er stadig en fremragende funktion, og de fleste mæglere tilbyder dem ikke.

GTOptions har masser af uddannelsesmæssige ressourcer og handelsværktøjer.

Disse omfatter FAQ, en gratis e-bog, en video guide, en video tutorial, Fibonacci lommeregner, økonomisk kalender, daglige og ugentlige marked revision og handelssignaler.

Kunder, der har VIP-konti har adgang til mere avancerede værktøjer og funktioner. Alle kontohavere, uanset niveau, får tildelt en personlig kontomanager der giver det højeste niveau af service.

Tlf. support:
+44-203-695-9959 (EN)

Adresse:
1000 Sofia City, Sofia District
Metropolitan Municipality
Oborishte Region
Budapest
No. 24, en. A, fl. 3, ap. 7
Bulgarien

Live chat
08.00 – 02.00

Sociale medier:
Facebook
Twitter
Google+
Youtube

Skriv en kommentar