Clicky

GOptions anmeldelse

Vurdering:

GOptions

Dansk sprogMobil appPosition

#14

GOption

GOoptions har eksisteret siden 2009 og har hovedsæde i Storbritannien. (de fleste online mæglere er beliggende i Cypern så GOoptions skiller sig lidt ud). De fokuserer på deres kunder, har nogle gode funktioner og tilbyder en række tjenester der især kommer kunder til gode som har en masse penge at investere.

De har en af branchens hurtigste behandling af udbetalinger: nemlig inden for samme dag. Det forudsætter at man som kunde på forhånd har indsendt de nødvendige og lovpligtige identifikationsdokumenter og er blevet godkendt.

Platform og funktioner

Hjemmesiden udbydes kun på tre sprog, hvilket vil holde en masse kunder væk, men generelt er layoutet intuitivt og temmeligt let at bruge.

SpotOption-platformen tilbyder værktøjer til både nybegyndere og de mere erfarne handlende. Platformen er kendt for sin funktionalitet og evne til at reagere på mere end én type af handlende. Nybegyndere vil finde den let nok at finde ud af og anvende, mens den mere befarne handlende vil finde tilpas mange avancerede funktioner til at tilfredsstille behovet for en mere kompleks handelsstil.

Min. indbetaling:

200$

Min. indsats:

25$

Max indsats:

1500€

Max afkast:

85%

Fordele

Høje afkast

En mobil app

Ulemper

Kun handel med € og $

Ikke reguleret af CySEC

Ingen dansk support

Binære optioner

Udvalg af aktiver

Ifølge GOptions selv, tilbyder de mere end 250 aktiver. På hjemmesiden, annoncerer de med at have over 200 aktiver. Der er ikke helt så mange at finde når det kommer til stykket. På deres platform og i deres Aktivindex er følgende: 17 aktiver, 13 valutapar, 7 råvarer, 22 indekser og 4 par. Det er i alt 63 aktiver.

Udløbstiden spænder fra 60 sekunder til en uge, men ved hjælp af ProTrader funktionen på er det muligt at bruge funktioner som BuyMeOut eller Roll Over så udløbstiden kan ændres.

Med valutaer kan man handle et stort antal valutaer op mod hinanden, hvor USD og EUR naturligvis er i fokus. Der er dog også et dansk islæt, da man kan handle DKK op mod eksempelvis USD. Med BDSwiss fokus på primært Europa er de aktier, man kan handle med, også primært fra europæiske indeks.

Software:
SpotOption

Mobil version:
Ja

Korteste handel:
60 sek

Aktiver:
Valuta
Råvarer
Indekser
Aktier

Binære optioner

Banking hos GOption

Indbetaling kan ske via kreditkort, bankoverførsel, Skrill, Neteller og andre E-wallets.

Den mindste udbetalingsbeløb er100$ og skal ske til den oprindelige kilde (dvs. hvis man har deponeret via kreditkort, bliver man også nødt til at få udbetalt tilbage til det samme kort). GOptions tilbyder den exceptionelle hurtige samme-dags udbetalings for kunder med en bekræftet konto (ID påkrævet), men der er en forsinkelse på 5-7 arbejdsdage, før pengene er tilgængelig på kontoen.

Selvom deres hurtige ekspeditionstid på udbetaling er et stort plus, er det et ret stort mindstebeløb, især sat i forhold til minimum indskud som også er 100$. Hvis man taber på en enkelt handel, bliver man nødt til at vinde sine penge tilbage, før man kan få udbetalt resten af sine penge.

Kontotyper hos GOption

GOoptions tilbyder 5 typer af handelskonti, hver med særlige funktioner og fordele.

For at få en Micro-konto skal der indbetales minimum 200$ (dette er også laveste indbetalingsbeløb) og så får man 25% i bonus og daglige og ugentlige markedsanalyser.

For at få en Mini-konto skal man indsætte minimum 500$ og så får man 35% i bonus,, markedsanalyser, ugentlige opkalds og forbedringssessioner og 4x 25$ risikofrie handler.

Ved indbetaling af minimum 1000$ får man en Standardkonto med alle fordele fra de mindre kontoer men 50% i bonus, og 4 x 50$ risikofrie handler.

Indbetaler man mere end 5000$ bliver får man en Guld-konto, 75 % i bonus, en personlig account manager, 10% forsikring og 4×250$ risikofrie handler.

Den højeste VIP konto man kan få er Platin, hvor man blandt andet får 100% depositum bonus, 10% i handelsforsikring for enhver tabende måned, tre måneder betalte autohandelsignaler og 4 X 550$ risikofrie handler. Det kræver så også at man indbetaler 10.000$.

Alle kontotyper (der er indbetalt på) får tilbudt en gratis demokonto hvor man kan lære systemet at kende med ’virtuelle’ penge. Hvis man ikke føler sig tryg ved GOoptions efter brug af demokontoen, bliver man refunderet.

Indbetaling via:
Skrill
Bankoverførsel (25$)
Kreditkort

Udbetaling via:
Skrill
Bankoverførsel
Kreditkort

Udbetalingskrav:
Fremvisning af billedlegitimation

Binære optioner

GOption bonus

GOptions tilbyder nogle attraktive bonusser til nye kunder. Jo flere penge man indbetaler til at åbne en konto, jo højere bonus får man. Den største bonus er 100% på en indbetaling fra $ 10.000 til $ 250,000, hvilket er utroligt omfattende. Man kan også modtage en anden bonus, hver gang man laver en redeposit af samme værdi som sin første indbetaling. Den laveste bonus er 25% for indlån fra $ 100- $ 499. Der er også henvisende bonusser, hvis man sender nye kunder til GOptions.

Kundeservice

GOptions har tilgængelig kundesupport 24 timer om dagen, 6 dage om ugen. De kan nås via chat, telefon, Skype, e-mail og så endda også via Facebook, Twitter eller G+.

Som handlende har man adgang til enhver accountmanagers sociale netværkskonto og derigennem kan man kommunikere med dem direkte, følge analyser, handler og andre handlendes oplevelser. Der er stor gennemsigtighed, og som kunde kan man få hurtigt svar på eventuelle spørgsmål.

De har desuden både amerikanske og britiske kundeservicetelefonnumre tilgængelige.

Deres uddannelsesressourcer omfatter en ordliste, FAQ, blog om handel og gratis handelsdiagrammer. Desuden er daglige og ugentlige markedsanalyser tilgængelige for handlende der ønsker at anvende grundlæggende analyse.

Tlf. support:
+44 203-807-1675 (EN)

Adresse:
Go Marketing Technologies Ltd.
2 Lyuben Karavelov floor 2 flat 5 Plovdiv
Plovdiv 4002
Bulgarien

Live chat
24/7

Sociale medier:
Twitter
Linkedin

Skriv en kommentar