Clicky

EZTrader

Vurdering:

EZtrader

Dansk sprogMobil appPosition

#15

startafbroker

EZTrader var en af de første binære optionsmæglere, da de startede i 2008. De hører til på Cypern, reguleres af CySEC, og fortsætter med at udvikle deres egen skræddersyede handelsplatform. Det er en af de ældste førende og mest anbefalede mæglere på markedet.

Deres in-house udvikling af deres egen handelsplatform har gjort det muligt for dem at forblive en af verdens førende blandt binæroptions virksomheder, ved at sikre at de altid forbedre deres tilbud. Netop deres handelsplatform er så populær og udråbt som værende enkel og nem at bruge det omfang, at mange handel sites har forsøgt at efterligne deres platform.

Deres innovative funktioner omfatter EZPay Meter – en cash back funktion, der belønner regelmæssige handlende.

Min. indbetaling:

200$

Min. indsats:

25$

Max indsats:

3000$

Max afkast:

95%

Fordele

Høje afkast

Overskueligt interface

God support

En mobil app

Ulemper

Ikke reguleret af CySec

Høj minimumsindsats

Binære optioner

Platform og funktioner

EZTrader platform er web-baseret og skræddersyet. Platformen, der udvikles internt, har en glat, slank brugerflade der gør handel enestående enkelt. Målet er et gøre handel med binære optioner ’enkel’, og det lykkedes for dem, selvom nogen måske vil mene at deres simplificering har taget overhånd og gjort platformen FOR basal.

Ud over den webbaserede handelsplatform, tilbyder de også en komplet mobil handelsløsning, der kan downloades til både android og iPhone.

En af de mest populære features er deres OptioNavigator robot der generer signaler. Signalet algoritme scanner konstant efter nye handelsidéer, og integrerer direkte med deres handelsplatform. Det negative ved robotten er at det ikke har evnen til automatisk at placere handler, og den store mængde af signaler kan være forvirrende for mange handlende.

Trading muligheder

EZTrader tilbyder et godt udvalg af handel muligheder for deres kunder, herunder SellOption funktionen hvor handlende kan afslutte deres handel forud for den valgte udløbstid. Det giver brugerne mulighed for at enten at sikre fortjeneste hvis en handel går godt, eller formindske tab hvis retningen pludselig ændrer kurs.

Af handelstyper tilbydes den traditionelle High/Low, 60 Seconds med enormt kort udløbstid, Daily/Weekly med en udløbstid på slutningen af dagen eller ugen, og langsigtede handler hvis man foretrækker at have tid nok til at tillade at ens investeringer får grundlæggende effekt. De fungerer lige som normale binære optioner, men med meget længere udløb gange; Fra to uger, til tolv måneder.

Deres langsigtede muligheder gå ud så langt som seks måneder, men de er ikke på penge høje lave indstillinger. De er mere ligner stigen muligheder med langt ud af måneden strejke priser og høje afkast de.

Software:
Deres egen

Mobil version:
Ja

Korteste handel:
60 sek

Aktiver:
Valuta
Råvarer
Indekser
Aktier

EZTrader tilbyde optioner på forex, råvarer, aktier og indekser. De har 58 aktier, 19 indekser, 10 valutaer, 4 råvarer; i alt 91 aktiver til køb.
Udbuddet er ikke helt så stort som hos nogle rivaliserende mæglere, men alligevel er de aktiver til rådighed.

Banking hos EZtrader

EZTrader tilbyder en bred vifte af betalingsmetoder, selvom disse kan variere. Man kan indsætte via kreditkort (Visa, MasterCard, Amex, Diners, Discover), Skrill (også kaldet Moneybookers) og bankoverførsel. Den mindste indbetaling) er 200€.

Udbetalinger via EZTrader følger samme mønster som de fleste mæglere, idet en konto skal verificeres, før en tilbagetrækning kan foretages. Dette kan gøres til hver en tid, så det er værd at gøre tidligt. Forsinkelser i kontrollen kan føre til forsinkelser i udbetalinger, og det er ofte en kilde til utilfredshed og frustration.

Når kontoen så er bekræftet, kan udbetalinger ske via “Min konto” skærme. Som med alle mæglere, vil EZTrader kun tillade udbetalinger med kreditkort for det samme beløb som oprindeligt blev deponeret via kortet. Eventuel yderligere profit skal udtages via Skrill eller bankoverførsel. Denne proces er den samme på tværs af alle mæglere og er en hvidvaskning af penge sikkerhedsforanstaltning.

Alle udbetalinger tager omkring 7 dage at fuldføre; noget langsommere end hvad mange konkurrerende virksomheder er i stand til at levere.

Indbetaling via:
Skrill
Bankoverførsel
Kreditkort

Udbetaling via:
Paypal
Bankoverførsel
Kreditkort

Udbetalingskrav:
Fremvisning af billedlegitimation

Binære optioner

Kundeservice

EZTrader kundesupport kan nås via e-mail, chat online eller via telefon på 4 internationale numre. EZTrader kundeservice er meget dygtige og hurtige til at svare deres kunder.

Det tage længere tid at få et svar hvis man ikke har tilmelde dig, også selvom det er via live chat. De har også en omfattende og ligetil FAQ-sektion hvor nye handlende kan finde svar på de mest almindeligt stillede spørgsmål.

VIP og bonus hos EZtrader

EZTrader udbyder kun en enkelt kontotype hvor første indbetaling skal være på minimum 200$. De har virkeligt mange forskellige slags bonusser.

Man kan modtage op til 2000$ i bonus, men det er vigtigt at være opmærksom på de vilkår og betingelser der gælder.

EZtrader har en 250$ bonus for et indskud på minimum 500$ men her er man nødt til at opnå en bestemt volumen inden for 90 dage.

Man kan tjene en daglig bonus via et “handel meter”; hver gang man når en vis mængde handelsvolumen pr dag kan man modtage 40$ eller 100$.

Tlf. support:
+44-203-608-1951 (EN)

Adresse:
12 Themistokli Dervi & 33 Vasilisis Frederikis
Nicosia, 1066
Cypern

Live chat
Ingen

Skriv en kommentar