Clicky

BDSwiss anmeldelse

Vurdering:

BDSwiss

Dansk sprogMobil appPosition

#1

BDswiss

BDSwiss, er en af de mest kendte mæglere i Danmark, ja sågar i hele verden. Det er også netop BDSwiss vi anbefaler her på siden, da de ud fra vores vurderinger og erfaringer er suverænt de bedste.

Den velrenomerede handelsplatform har faktisk kørt tv-reklamer her i landet også, og fokuserer primært på det tysktalende-og skandinaviske marked.

Selve platformen er tilgængelig på flere europæiske sprog, og udover dansk er hjemmesiden oversat til tysk, svensk, norsk, hollandsk, polsk, italiensk, finsk og græsk. Firmaet har eksisteret siden 2012 og deres postadresse er i Tyskland mens firmaet er placeret på Cypern.

BDSwiss ledes og ejes af Keplero Holdings Ltd, som har været i branchen siden 2011. På trods af at de er en forholdsvis ny side, har deres vækst været eksponentiel.
De er en af de førende platforme inden for handel med binære optioner, og deres minimumspolitik vidner om at de gør det godt. Som kunde hos dem er man ikke tvunget til at lave store indbetalinger eller indsatser.

BDSwiss har et godt ry blandt ekspertmæglere og er også meget tilgængelig for begyndere. Det har høstet begejstrede anmeldelser over hele linjen, der skyldes sidens overkommelighed, brugervenlighed og dens meget effektiv platform.

Det der er forfriskende ved BDSwiss er, at de placerer kunden på forkant med deres forretning og gør deres kundetilfredshed en prioritet. At være medlem af denne platform er meget givende og de meget lave gebyrer, regelmæssige udbetalinger og store kundeservice sørger for, at man altid føler, at man er ansvarlig. Meget få mæglere kan konkurrere.

Min. indbetaling:

200€

Min. indsats:

25€

Max indsats:

1500€

Max afkast:

85%

Fordele

Høje afkast

Overskueligt interface

God support

En mobil app

Ulemper

Kun handel med € og $

Høj minimumsindsats

BDSwiss

Platform og funktioner

BDSwiss web-baserede handelsplatform er drevet af den nyeste version af SpotOption. SpotOption er en populær platform, valgt af mange mæglere på markedet, grundet dets brugervenlighed og simple design. Softwaren er på mange måder med til at høre BDSwiss enkel, ligetil, overskuelig at navigere rundt grundet dens simplicitet, og det er nemt at finde de enkelte funktioner man søger.

Handlen på BDSwiss er aldrig kedelig da man kan vælge imellem 5 typer handler:

Dette er den enkleste og mest populære form for optionshandel. Det er også netop denne form for binære options handel som vi bruger i diverse trading strategier. Man behøver kun at beslutte hvilken retning man tror kursudviklingen på aktivet går.

Denne form for handel er som navnet antyder, en type af optioner med udløbstid på 60 sekunder. Den mindste investering der kræves på 60 sekunds optioner er kun 5$/€.

Langfristet handel er som navnet nok også her antyder, en fomr for længere binære options handel. I stedet for at lave et call eller put indenfor lad os sige 15 min, 30 min, eller 1 time, kan man vælge at lave en langfristet handel. Med langfristede handler, kan man lave en handel som stræber sig uger, endda flere måneder frem.

Ved en Onetouch handel, får man en mulighed for at ligge sine penge på en handel der allerede er bestemt for én. Det eneste man skal gøre er bogstavelig talt at lave et “one touch” altså klikke én gang.

Det går ret simpelt ud på, at man får muligheden for at ligge sine penge på, om hvorvidt en kurs på et aktiv, indenfor en hvis tidsramme, rammer den kurs som der i Onetouch handlen er forudbestemt. Rammer kursen inden tiden er udløbet, modtager man sine penge. Hvis du vil læse mer eom Onetouch handler kan du læse mere her. (Engelsk)

Ved Loader handel er der mulighed for rigtig store afkast, da man her får et procentvis afkast ud fra sandsynlighed. Er chancen for at et aktiv stiger i værdi lille, får man et højere afkast, er chancen for at den stiger dermed lav, får man et højere afkast.

Siden har en “Pro Trader” tilstand, hvor handlende har mange af de indikatorer og værktøjer der er tilgængelige for professionelle handelsplatforme.

Ud over den brugervenlige og effektive platform, har handlende også adgang til et par unikke funktioner, der kun kan findes på SpotOptions handelsplatform.

Double Up funktionen er fantastisk til de handler, som man tror kommer til at slutte i pengene. Med denne funktion kan man lave en “dobbelt op” på sin investering med de samme betingelser. Man har således mulighed for at fordoble sit overskud, selvom risikoen for at fordoble sine tab selvfølgelig også er der.

Rollover-funktionen kan bruges til at forlænge udløbstiden på handlerne. Man betaler en præmie på 30% for at udnytte denne funktion , men får så også en stigning på 30% i afkast, hvis handlen udløber i penge.

Store dele af hjemmesiden er som nævnt tidligere, oversat til dansk, hvilket gør det hele lidt nemmere at komme i gang med. Både hjemmesiden og platformen er simpelt bygget op, og man mister på intet tidspunkt overblikket på grund af for mange tilbud, blinkende bannere eller lignende. Alt i alt er det en rigtig god oplevelse at bruge BDswiss.

Udvalg af Aktiver

Deres udvalg aktiver indebærer 26 aktier, 14 valutapar, 7 råvarer og 20 indeks for i alt 67 underliggende aktiver. Den hurtigste udløbstid til rådighed er 60 sekunder, efterfulgt af en række andre som 15 minutter, hver time, dagens afslutning og slutningen af uge.

Med valutaer kan man handle et stort antal valutaer op mod hinanden, hvor USD og EUR naturligvis er i fokus. Der er dog også et dansk islæt, da man kan handle DKK op mod eksempelvis USD. Med BDSwiss fokus på primært Europa er de aktier, man kan handle med, også primært fra europæiske indeks.

Software:
SpotOption

Mobil version:
Ja

Korteste handel:
60 sek

Aktiver:
Valuta
Råvarer
Indekser
Aktier

BDSwiss

Udbetaling af gevinster

Den mindste udbetaling er 100€ og kan foregå via de normale metoder som kreditkort, bankoverførsel og e-wallet. Alle udbetalinger skal ske til samme kort, bankkonto eller e-wallet, der blev brugt til deponering. Af sikkerhedsmæssige årsager, bliver man ved udbetaling bedt om at fremvise gyldig billed legitimation, og dette er også yderst betryggende, da man på den måde er stillet en større sikkerhed.

Specielt ved BDSwiss

Hos BDSwiss er der kun en enkelt type konto man kan vælge. Der kræves et minimum indskud på kun 200€ hvilket gør BDSwiss ideel til nye handlende, der ikke ønsker at binde en masse investeringskapital før de føler sig godt tilpas med deres mægler.

Selvom der ikke er velkomstbonus er der mulighed for at deltage i konkurrencer og udfordringer der kan udløse bonusser eller andre belønninger. Ellers kan man forhandle sin egen bonus individuelt, eller drage nytte af den specielle promovering der er tidsfikseret og kun tilgængelige inden for et begrænset tidspunkt.

BDSwiss er kendt for hvor innovative deres platform er, og hvor let den er at bruge. Gennem platformen er man i stand til at handle med binære optioner relateret til aktier, råvarer og valutaindekser. Softwaren er meget stabil og fungerer korrekt og effektivt på alle tidspunkter.

Inden for et minut efter tilmelding kan man drage fordel af 89% i afkast og få adgang til et stort udvalg af underliggende aktiver, alle gennem det enkelte webbaserede platform. Datasikkerheden er også i top så der er ingen grund til at bekymre sig over at personlige oplysninger vil blive stjålet eller tabt. Alle data er fuldt og sikkert krypteret.

Fordi platformen kører i browseren betyder det at der er ikke er grund til at downloade og installere ny software og sikrer, at man kan handle fra overalt i verden, så længe man har en internetforbindelse.

En god handelsplatform bør ‘forsvinde’ i baggrunden, så man ikke bemærker den og kan fokusere udelukkende på handelen – og det er præcis, hvad denne man gør.

Indbetaling via:
Paypal
Bankoverførsel
Kreditkort

Udbetaling via:
Paypal
Bankoverførsel
Kreditkort

Udbetalingskrav:
Fremvisning af billedlegitimation

BDSwiss

Kundeservice

Hos BDSwiss har de en omfattende platform til support. Hver dag kan man via et dansk telefonnummer kontakte dem fra 12:00 til 20:00. Man kan også e-maile dem, og endelig har de også en engelsksproget live chat, der er tilgængelig døgnet rundt syv dage om ugen.

Høj kundesupportskvalitet har altid været en af hjørnestenene for en succesfuld forretning. Det er derfor, BDSwiss tager kundeservice meget alvorligt. Svarene er hurtige og professionelle med flersprogede stab (engelsk, estisk, tysk, italiensk, lettisk, spansk) deltager forespørgsler foretaget via: E-mail, Livechat, Telefon og Skype.

BDSwiss tilbyder live support der giver øjeblikkeligt adgang til online og få realtime rådgivning. En anden løsning er Skype support, der tillader samtale hurtigt og interaktivt. Andre valgmuligheder omfatter telefonsupport og e-mail. E-mails besvares hurtigt og er altid nyttige.

Kundeservice er en meget vigtig del; hvis man vil bruge en masse penge med en handelsplatform er man nødt til at vide at hvis noget skulle gå galt, er det nemt at få fat i hjælp. Heldigvis er BDSwiss meget professionelle og deres ydelser har sjældent nogen problemer. Så hvis man har spørgsmål er der et stort kundeservice team klar til at reagere hurtigt og hjælpsomt.

BDSwiss tilbyder ikke en demo konto men har et stort og omfattende uddannelsescenter.

Tlf. support:
89 88 21 27

Adresse:
Mainzer Landstr. 41
60329 Frankfurt
Tyskland

Live chat
24/7

Sociale medier:
Facebook
Twitter