Clicky

Banc De Binary anmeldelse

Vurdering:

Banc de Binary anmeldelse

Dansk sprogMobil appPosition

#3

Banc de Binary anmeldelse

Banc De Binary tilbyder en nem platform der er til at finde ud af for nybegyndere. Det er ikke nødvendigt at downloade deres software, som er meget brugervenlig med kortfattede links der er lette at navigere rundt i blandt. De er 4 handelsplatforme at vælge imellem og hvert enkelt er designet til at være fleksibelt, så det kan passe til de handlendes individuelle stilistiske præferencer.

Som kunde bliver man tilbudt assistance af en personlig erfaren broker fra Wall Street, der kan hjælpe med handlerne. Man bliver givet gode råd og bliver lært hvordan man bedst benytter de forskellige strategier og således kan blive til en succesrig spekulant.

Efter man har indsat sit første indskud kan man vælge at modtage et opkald fra en professionel broker der guider telefonisk eller via Skype. Det kan være godt for at komme godt i gang. Derudover kan man booke en session med en ansat til at lære platformen og dens funktioner. Dette er meget hjælpsomt for førstegangshandlende som der generelt gøres meget for at hjælpe.

Banc De Binary forstår at gøre tingene simple for nybegyndere og muliggør at man kan lære med deres platforme. Som ny kunde bliver man også tilbudt at få en ’gratis’ demokonto med 50,000$ i virtuelle penge; for at få adgang til de virtuelle penge kræves et indskud på 250$ (deres mindste indskudsbeløb) som ikke behøves at tages i brug, og som ganske rigtigt kan hæves igen; dog med et tab på 7% hvis man ikke har spillet med dem.

Der er ikke noget gebyr på indbetaling men man bliver pålagt en procentdel (på op til 7 %) af sin konto hvis man ønsker at udbetale før man har placeret nogle handler. Derfor er demokontoen ikke helt gratis alligevel men kan stadigt bruges til at lærer systemerne og softwaren at kende. Hvis man ønsker at lære mere om hvordan man bliver bedre har de en ekstra feature i form af en separat supplerende hjemmeside fyldt med kompleks undervisnings materiale.

Min. indbetaling:

250€

Min. indsats:

1€

Max indsats:

3000€

Max afkast:

90%

Fordele

Høje afkast

Overskueligt interface

Ekstrem lav minimumsindsats

En mobil app

Ulemper

Kun handel med € og $

Høj minimumsindsats

Primært fokus på storspillere minimumsindsats

Ingen dansk support

Binære optioner

Banc de Binary’s handelsplatform

Hjemmesiden tilbyder 9 forskellige sprog, men deres kundesupport understøtter kun engelsk. Ellers er er deres kundesupportsystem generelt i top; det er muligt at få fat i support hele døgnet rundt enten via email, live chat, telefonopkald eller skype. Deres servicerepræsentanter er lydhør, modtagelige og høflige.

Banc De Binary tilbyder de sædvanlige binære optioner som high/low optioner og touch/no touch optioner og derudover varianter der muliggør individualisering og muliggør at man selv kan bestemme fordelingen af udbetalingsprocenten og hvilke optioner man ønsker.

Den handlene har den fulde kontrol over sine handler og der er mulighed for at skræddersy udløbstiden og forholdet imellem risiko og udbytte betaling så det passer til ens handelsstil. Man kan også benytte sig af ”Option Builder” hvor man kan vælge sin egen udløbstid efter ønske samt hvor stor en risiko man er villig til at tage.

Det er gratis at handle hos Banc De Binary eftersom firmaet ikke har inkorporeret nogen difference mellem køberkurs og sælgerkurs (Put and Calls). Det betyder at en handlende altid vil være i stand til at modtage et forudbestemt eller given udbytte, uanset hvilken retning aktivernes pris vender. Man kender risikoen på forhånd. Alle de gængse udløbstider forefindes, inklusiv 60 sekunder hvor man kan forlade handlen Næsten ligeså hurtigt som man er indgået i den.

Banc De Binary tilbyder handel inden for alle de store markeder: aktier, råvarer, indekser og valutapar, og derudover mere end 100 forskellige assets at handle med. Det er muligt at få op til 500 % payout og 71 % i rente for In-the money handel.

Software:
SpotOption

Mobil version:
Ja

Korteste handel:
60 sek

Aktiver:
Valuta
Råvarer
Indekser
Aktier

Binære optioner

Oprettelse af konto hos Banc de Binary

Som sikkerhedsforanstalting imod hvidvaskning kræver Banc De Binary at man indsender godkendt foto-ID som, og desuden at man beviser sin adresse ved at indsende et kopi af en regning, der viser ens personlige adresse. Det tager ganske kort tid at få disse dokumenter godkendt så det er ikke noget stort besvær. Banc De Binary er registeret hos de regulerende myndigheder i Danmark.

Banc De Binary kræver ikke nogle gebyrer ved indsætning eller hævning af penge. Det er dejligt nemt og tager kun få minutter fra man vil sætte penge ind til der kan handles. De tilbyder ikke tilbagebetaling i tilfælde af OTM.

Indbetaling via:
Bankoverførsel
Kreditkort
Moneybookers
Alertpay

Udbetaling via:
Bankoverførsel
Kreditkort
Moneybookers
Alertpay

Udbetalingskrav:
Fremvisning af billedlegitimation

Binære optioner

Fordele for VIP-kunder

Sagt simpelt: jo mere man sætter ind jo større fordele får man. De tilbyder differentierede kontoer, Mikro Silver som laveste og VIP Lion Club til store kunder. Fordelene er fine, men gives af andre mæglere udfra mindre depositer.

Hvis disposit beløbet overstiger 100.000$ belønnes der med personlig assistent, gratis gaver og billetter til udsolgte koncerter osv.

Fokus er på de store ’fisk’ hvorimod fordelene for mindre handlende ikke er så enestående.

Ved deres minimum depositum på 250$ bliver man tilbudt en bonus på op til 50%. For nogle kontotyper er bonusen op til 100%, hvilket er enormt og kan medføre nogle ulemper. Et minus er at man ikke kan hæve før det krævede omsætning er fuldført og jo højere bonus jo højere et handels volume kræves der før man kan udbetale. Man kan dog ikke tvunget til at acceptere, men kan vælge at frasige sig bonussen.

Deres minimum udbetalingsbeløb er 100$, og udbetalingen bliver som regel behandlet af Banc De Binary i løbet af 2 arbejdsdage. Det tager så yderligere tid, afhængigt af hvilken udbetalingsmetode man vælger, før pengene er tilgængelige på ens konto. Der bliver ikke pålagt nogle gebyrer fra Banc de Binary og man kan få udbetalt til sit kredit- eller debit kort, via Wiretransfer, Moneybookers eller Alertpay.

Tlf. support:
+44-2070992097 (EN)

Adresse:
Kanika International Business Centre office 401
Profiti Ilias 4
Germasogeia 4046
Limassol, Cypern

Live chat
24/7