Clicky

365trading anmeldelse

365tradingMens 365trading er relativt ny, da de først åbnede dørene i 2012, har de allerede etableret sig som en betroet del af den online binære handelsverden. Mægleren, som er baseret i Barcelona, Spanien, har udviklet et solidt omdømme som en unik, original metode for binær handel. Derudover giver de også potentielle klienter chancen til selv at prøve tingene med en gratis demo konto, så de kan se, om det virkelig er noget for dem.

Handelsplatform

Som vi sagde ovenfor, er 365Trading bemærkelsesværdigt anderledes end alle de andre binære forhandlere på markedet. Først og fremmest giver de brugerne mulighed for at tjekke aktivernes priser på forskellige måder, herunder linjediagrammer og candlestick diagrammer, for at sikre, at de fuldt ud forstår, hvordan tingene fungerer. Deres enkle brugerflade gør også platformen lettere. Med et enkelt klik kan du vælge Call eller Put fra handelsdiagramsiden, så nemt er du – det har foretaget en handel!

Innovative funktioner

Deres grafer og diagrammer går et skridt videre og tilbyder ikke alene handlende at se dem i et format efter deres valg, men også at placere flere diagrammer på samme side, så det er let at sammenligne dem. Ingen anden binær platform online tilbyder denne funktion, så det kunne være helt afgørende for handlende, der gerne vil vælge en ny platform.

Handelstyper

Med hensyn til de valg du har, er der kun 2 med 365Trading – normal og kortsigtet. Den førstnævnte tilbyder udløbstider fra blot 15 minutter til 24 timer, mens kortsigtet er mellem 1 og 10 minutter.

Handelskonti

I overensstemmelse med deres filosofi om at holde tingene enkle for de handlende har 365Trading kun en slags handelskonto, som handlende kan handle med. Afhængigt af den valgte valuta for handelskontoen skal der kun en minimumsindbetaling på €/$/£ 50 til at åbne en live handelskonto med denne mægler.

Det er en af de laveste minimumsindbetalinger, vi har fundet indtil videre. Til de handlendes fordel kan ind- eller udbetaling af penge gøres gennem Bancontact-Mr Cash, Visa, Mastercard, PayPal, Neteller, Sofort, Trustly og bankoverførsel.

365tradingUdbetalingsrater

365Trading tilbyder et meget fornuftigt afkast på investering, der varierer mellem 60% og 85%.

Aktiv indeks

Selv om 365Trading kun tilbyder to slags handelskontrakter, dækker de over 50 forskellige slags underliggende aktiver, herunder futures markedet, som mange andre binære mæglere ikke tilbyder.

Stor pålidelighed

Selv om 365Trading allerede har tiltrukket mange handlende, hænger spørgsmålet om deres pålidelighed stadig i luften. Dette skyldes, at de er sådan et nyt firma – kan man virkelig stole på dem på det nuværende stadie?

Heldigvis er der masser af bevismateriale, der kan berolige de handlende. Først er der den kendsgerning, at de har valgt at drive forretning fra Spanien, hvor alle handlende skal overholde EU bestemmelser, hvilket viser, at de er villige til at underkaste sig en streng regulatorisk myndighed i stedet for at drive forretning i et land med meget afslappede regler. Der er mange firmaer, der tager denne tilgang, men 365Trading er ikke et af dem, og dette gør dem i mine øjne højere anset med det samme.

Endnu en ting, der virker til deres fordel, er deres meget åbne kundeservice. Igen er firmaer, der er svære at få fat i, ofte tvivlsomme, mens 365Trading går af vejen for at kommunikere med deres brugere. De er tilgængelige 24/7 og har kun flersprogede kundeservice rådgivere for at sikre, at deres kunders behov bliver tilgodeset.

365tradingHvad angår deres tekniske kompetence taler 365Tradings platform for sig selv. I modsætning til resten af markedet har de taget positive skridt frem, mens andre mæglere har stillet sig tilfreds med at forblive, som de er. Takket være deres industriledende innovationer, som anført ovenfor, ser 365Trading ud til at være et af de største navne, om ikke det største navn, blandt binære mæglere, og enhver, der kommer ind fra starten kan forvente at tjene meget større profitter end den, der vælger en mægler, der stadig er bagud.

Men det, der virkelig får 365Trading til at skille sig ud fra mængden, er deres hurtige udbetaling – inden for 24 timer. Ingen anden platform tilbyder denne slags service, så for dem, der har brug for pengene hurtigt, er dette måske det rette valg for jer.

Kunde support

365Trading har altid tilbudt ekstraordinær kunde support. De står parat 24 timer i døgnet, uanset om det er på telefonen, via live chat eller via mail. Således er det ikke overraskende at finde, at der er support tjenester til rådighed 24/7, uanset om det er via mail, live chat eller over telefonen. Deres support medarbejdere taler alle flere sprog for at sikre, at alle kunder får den fremragende behandling, de fortjener.

Positivt

  • Lavt handelsbeløb på blot €/$/£ 5
  • Enkel handelsplatform
  • Hurtige udbetalinger
  • 100% indbetalingsbonus
  • Intet gebyr for udbetaling af penge
  • Priser i realtid, direkte fra Reuters
  • A stort udvalg af handelsdiagrammer at vælge fra

Negativt

  • Markedsdækning af underliggende aktiver kunne godt forbedres lidt
  • Kun to typer kontrakter til rådighed
  • Har endnu ikke føjet tekniske indikatorer til deres diagrammer

365tradingKonklusion

Når man sammenligner dem med andre online mæglere, skiller 365Trading sig ud ved at tilbyde masser af fordele, herunder faste udbetalinger og fremragende kunde support. Men det, der virkelig gør dem til sådan et fremragende valg, er kvaliteten af deres platform. Det ses tydeligt, at det betyder meget for dem at give deres klienter den bedst mulige oplevelse, og som resultat af dette, anbefaler vi på det kraftigste, at du prøver dem.