Clicky

24 option anmeldelse

Vurdering:

24option

Dansk sprogMobil appPosition

#5

24option anmeldelse

24option er et rigtigt godt selskab med de bedste diagrammer, service og support. De har en meget høj pålidelighed og et rigtigt godt omdømme. Det er en stor international mægler der tilbyder services på flere sprog og i flere lande en nogen anden binær-option mægler i hele verden. Deres maksimal investering er på 100.000$; noget større end på andre lignende sider.

Aktiverne arrangeres ud fra udløbstid fra kortest til længst. Handelsplatformen og softwarefunktionerne er blandt de bedste faktorer 24option udbyder. Der er mulighed for at lukke tidligt ned, og det er en ret populær funktion.

Min. indbetaling:

250$

Min. indsats:

24$

Max indsats:

50.000$

Max afkast:

88%

Fordele

Høje afkast

Overskueligt interface

Høj maksimumsindsats

En mobil app

Ulemper

Kun handel med € og $

Høj minimumsindsats

Begrænset dansk support

Høj minimumsindbetaling

Binære optioner

Platform og funktioner

24option har 16 antal sprog at vælge imellem, hvilket er rart hvis man foretrækker at handle på sit modersmål. Sitet har også dansk, og deres kundeservice er klar til at hjælpe på flere forskellige sprog. Dette er en klar fordel. Selvom der annonceres for livechat på flere forskellige sprog, er det ikke muligt i praksis at få fat i support på andre sprog end engelsk.

Hvert enkelt af de fire spilletyper har deres egen tab med andre tabs der kendetegner relevante parametre og instrument filtrering. Det kunne have været en større fordel hvis det ikke var fordi de opdaterer og ændrer aktiv-rækkefølger så hyppigt.

Udvalg af Aktiver

De tilbyder en stor variation af aktiver og dette er en stor fordel. Hvis man sammenligner den mangfoldighed af features der er tilgængelige i forhold til konventionelle binære systemer er 24option ret kortfristet.

Deres features varer kun 1 ,2 eller 5 minutter og der er ikke sat nogen udløbstid. Fx kan ens handel udløbe præcist 120 sekunder efter at man sætter handlen i gang. Det kan for nogle være lidt for kortfristet, mens andre anser dette som en fordel. Der er ikke nogen udløbs priser for korte spil.

Software:
24options egen

Mobil version:
Ja

Korteste handel:
60 sek

Aktiver:
Valuta
Råvarer
Indekser
Aktier

Kontoer hos 24option

Ved første indbetaling bliver en personlig konto manager udpeget til én, for at sikre at man får en god oplevelse. Dette er god service. Det er muligt at få en gratis demokonto, under forudsætning af et indskud på 250$, som også er deres minimum indskud. Der tilbydes også risikofrie handler som kan benyttes for at komme i gang. Indbetalingsmetoder er kreditkort, Wire Transfer eller Liberty Reserve, Skrill og MoneyGram.

Deres standard kontoer har en maksimal udbetaling på 83 %, men ved at indbetale 10.000$ kan man blive opgraderet til Guld medlem, hvilket giver fordele som fx 2 % ekstra i afkast på alle handler, en personlig træningssession med en markedsanalytiker, én månedlig gratis hævning og mulighed for at modtage gratis signaler.

Som Platin medlem får man tildelt en dedikeret træner og hele 4 % afkast på alle handler og et ubegrænset antal af gratis hævninger.

Indbetaling via:
Paypal
Bankoverførsel
Kreditkort
Skrill
MoneyGram
Liberty Reserve

Udbetaling via:
Paypal
Bankoverførsel
Kreditkort
Skrill
MoneyGram
Liberty Reserve

Udbetalingskrav:
Fremvisning af pas

Binære optioner

Det finansielle hos 24option

Den mindste investering er 24$, hvilket er en anelse højt sammenlignet med branchestandarden, da brokers som BDSwiss og Banc De Binary har væsentligt lavere investeringer. Så det er ikke en mægler der anbefales hvis man er begynder. Men samtidigt er deres maksimal investering på $100.000 også høj.

Den højeste investering, pr handel, er 50,000$ så det er tydeligt at mægleren ikke har noget problem med at udbetale høje gevinster. Derudover kan ugens tophandlende vinde en kontakt pengepris (på helt op til 100.000$).

24 option tilbyder en bonus på 50 % hvis man indsætter 2500$ eller mere, men dette indskud skal så handles til 40 gange original værdien. Der er altså specielle regler vedrørende bonusser; så husk at læs terms and condition igennem hvor det hele står forklaret.

Første gang man vil have udbetalt en ’gevinst’ er det gratis, herefter er der en række varierende gebyrer, med mindre man har investeret en del og derfor er blevet til førnævnte Gold eller Platin medlem.

Desuden er den mindste udbetaling 100$. Der er ikke noget maksimum for hvor stort et beløb man kan hæve, og det tager 3-7 arbejdsdage for få udbetalt sin gevinst. Hvis man bruger Moneybooker går udbetalingsprocessen hurtigere og gebyret mindre. VIP kontoer skal ikke betale noget for udbetaling. på grund af reguleringen kræves det af sikkerhedsmæssige årsager at man indsender nogle dokumenter inden man kan få sine penge overført til sin konto.

Tlf. support:
+44 161 960 0200 (EN)

Adresse:
99 Bishopsgate
London EC2M
United Kingdom

Live chat
24/7

Sociale medier:
Facebook
Twitter
Linkedin
Google+

Skriv en kommentar