Clicky

Brokers

Det er vigtigt at vælge en god og solid handelsplatform

Valget af handelsplatformen er meget vigtig. Det er den du indgår handlerne med, og den der udbetaler dine gevinster. Ved andre investeringer som aktiehandel køber du aktier i firmaer og får derfor en andel. Det er ikke tilfældet for binære optioner. Det er handelsplatformen du handler med.

Vi har listet de væsentligste punkter for hvad man bør tage sig i overvejselse for at vælge handelsplatform:

  • Regulering (CySEC)
  • Minimum indbetalinger
  • Bonus
  • Udbetaling
  • Sprog
  • Demo konto

Vi anbefaler stærkt BDSwiss som også er kåret som den største og mest stabile platform for binære optioner. Derudover har den dansk sprog. Vi har været inde og analysere alle de bedste handelsplatforme og listet dem på denne side. Vælg en af dem der siger dig mest, de er alle gode, men vi anbefaler stadig Bancdebinary som bedste platform. Det er dog op til den enkelte hvilke platform der er favoritten. Alle de platforme vi har listet er med lave minimumsinbetalinger, så hvidt det går hen, at du ikke bryder dig om handelsplatformen, kan du roligt skifte udbyder.

Se en sammenligning

Se vores tabel nedenfor til at få et bedre overblik for hvilke udbyder som tiltaler dig bedst. Vi står inde for alle platforme, og har dem alle i vores netværk med gode rådgivere og professionelle investorere. Vi har lavet en anmeldelse fra alle udbyderne.

Hvilke skal jeg vælge?

Som sagt anbefaler vi BDSwiss. De er nemme at gå til, sproget er på dansk, og teamet bag er meget professionelle, og med en service i toppen.

Vi analysere konstant udbyderne, og vælger kun de bedste som vi anbefaler.

Skriv en kommentar